De kroon op je werk als student en de springplank naar een baan: je scriptie. Vind je het schrijven een lastige klus? Niet als je de taaltraining ‘De puntjes op de i in jouw scriptie’ van De Taalonderneming hebt gevolgd!

De middelbareschooltijd ligt al weer even achter je. Tijdens je studie heb je waarschijnlijk veel Engelse teksten gelezen en papers of essays in het Engels geschreven. Het gevolg: de regels om goed Nederlands te schrijven zijn weggezakt en jouw formuleringen neigen naar Engelse constructies. Maar.. er komt een moment waarop je die kennis van het Nederlands weer keihard nodig hebt, bijvoorbeeld als je wilt afstuderen of gaat solliciteren. Indruk maken met je scriptie of sollicitatiebrief begint met verzorgd taalgebruik, een goede opbouw van je document en heldere taal. Hoe je die indruk kunt maken? Dat leer je in de taaltrainingen van De Taalonderneming De puntjes op de i in jouw scriptie en Leer wervende sollicitatiebrieven schrijven.

Contact

Neem vrijblijvend contact op met De Taalonderneming, Marina Kapteyn: 06-12076835, Linda Welther: 06-22653047. Wij helpen je graag met informatie over onze taaltrainingen. Een training bij De Taalonderneming is de springplank naar succes!

Bewaren