Goede taalvaardigheid zegt iets over je professionaliteit als ondernemer. Een heldere folder, offerte of mail kan het verschil maken bij het binnenhalen van een opdracht. Houd daarom je kennis op peil met de trainingen van de Taalonderneming. Zo wordt jouw taal het visitekaartje voor jouw bedrijf.

Niet alle ondernemers beschikken over een eigen pr-afdeling. Jij bent vast niet de enige die in de avonduren zijn website bijwerkt, acquisitiebrieven schrijft en persberichten opstelt. Jij weet natuurlijk als geen ander dat correct, helder en foutloos taalgebruik bijdraagt aan je imago.

Maar soms slippen er ook bij jou wel eens fouten door, of ontbreekt het je aan schrijfvaardigheid om een soepel betoog op te stellen. Dan is het prettig te weten dat je op een laagdrempelige manier je taal kunt verbeteren. Wil je je websiteteksten aantrekkelijker maken? Wil je leren hoe je een correct persbericht opstelt? Of wil je nu eindelijke eens duidelijkheid over hoe het zit met de vervoeging van de werkwoorden?

Neem vrijblijvend contact op met De Taalonderneming, Marina Kapteyn: 06-12076835, Linda Welther: 06-22653047. Wij helpen je graag met informatie over onze trainingen. Zo werk je actief aan het succes van je bedrijf!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren